Szájszagú, tátogós lapozós könyv

Amikor egy ötlet ilyen zseniálisan egyszerű, az ember mindig hülyét kap, hogy nem neki jutott eszébe... na ez is egy ilyen. A Listerine szájvíz ügynöksége szagos lapozós könyvet készített. Ahogy pörgetjük a lapokat, egy jó csajt látunk, akiről úgy tűnik, mintha beszélne. A lapok pörgetése eközben felkavarja a könyvecskébe injektált hagymaillatot, így iszonytató bűz száll a levegőbe, és közvetlenül az olvasó orrába... aztán a végén jöhet a Listerine logó jó nagyban, mert ugye a logó legyen nagyobb.

listerine_flipbook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr264709772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2013.01.09. 10:21:12

Elég erős pazarlásnak gondolom! De az ötlet tetszik!

Void Bunkoid 2013.01.15. 09:08:59

A hagymaszag sztm nem is undorító, a hagymaszagú szájszagtól nekem nem undorom támad, hanem kedvem egy jó disznótoros reggelihez, hagymásvér, vagy ilyesmi.

Szerintem ha igazán hatásosak akarnak lenni, akkor vagy acetonos-gyomorsavas-másnapos lehelet kell, vagy ilyen fogközökbe még VIII.Henrik idején beleragadt és berohadt húsos kajamaradék szaga :)))))))
süti beállítások módosítása