Olimpia reklámszemmel

Egy bronz, egy ezüst és egy arany (!) érem, itt tart jelenleg a 2012-es londoni Olimpán kishazánk. Ezúton is gratulálunk Csernoviczki Éva cselgáncsozónak, Ungvári Miklós cselgáncsozónak és Szilágyi Áron vívónak a bravúros teljesítményhez, és természetesen gőzerővel drukkolunk a többieknek is! :) Hogy az Olimpia reklám vonulatát is boncolgassuk kissé, válogattunk néhány látványos printhirdetést a régmúltból. Nem volt könnyű dolgunk; a témát csak nagyon ritkán dolgozzák fel humoros formában a reklámszakemberek. A lenti sorozat a Freddy ruhamárkának készült, ami már volt a Játékok támogatója. A testimonial kampány vizuáljában megjelenő sportolóknak ötletes "protézist" építettek a testébe, üzenve, hogy a sportmárka a sportágukban elvárt képességüket erősíti fel. A röplabdás hölgy pl. kalapácsokat kapott deréktájra, hogy erőteljesebb legyen a leütése. A labdás tornászlány testét szögmérők és vonalzók tuningolják fel, hogy még pontosabb legyen a mozgása. A futó pedig spéci kocsi erejével rajtol el. Szép sorozat.

freddy_pallavolo.jpg

freddy_corpolibero.jpgfreddy_centometri.jpg

Tv spotok terén nem nagyon van vicces Olimpia témában, az idei hivatalos film is inkább picsogásra ad okot, mintsem mosolyra fakasszon. Persze szeretjük, mert gyönyörű és érzelmes.

A 2011-es Arab Játékokra viszont poénos sorozat készült.
Két közvetítés között nézegessétek, aztán vissza a tévé elé szurkolni. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr114686442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elizon pucsnik 2012.07.30. 19:57:23

bika bika erobika ! mi ezzel a baj?

Tomisz 2012.07.30. 21:21:36

A mindigtévé kicsit túlzásba lett víve tényleg... minden rövidebb reklám bejátszás ajánló után elhangzik pár percenként mint egy papagály... nagyon idegesítő és kontraproduktív is már szerintem. :)

dukeekud 2012.07.31. 02:06:19

@Tomisz: ja kurvara idegesito, hogy minden atmenet nelkul csak ugy bevagjak akar egy mecs kozben is. Valoszinuleg szabalytalan is, mert nem jelzik a reklamot. Inkabb nezem a Eurosportot, basszak meg.

Picsasereghajtó 2012.07.31. 06:45:53

Engem az bosszant, hogy évi 65 milliárdot tolunk a közmédiába (minek) ő meg ugyanúgy a pofánkba tolja a reklámot, mint az RTL Klub színvonalú prostituáltak, akik ebből élnek.

Vagy működjön piaci alapon a köztévé, és tartsa el magát reklámból egy fillér állami támogatás nélkül, vagy tartsuk el mi, de akkor reklám helyett a szünetekben legyen interjú az edzővel, vagy bármi hasonló, a műsorhoz kapcsolódó anyag. Én azzal is kiegyeznék, ha az HBO-hoz hasonlóan havi pár ezresért lehetne nézni - nekem megérne arra az egy-egy hónapra ennyit, hogy reklám nélkül élvezhessem a foci EB/VB-t meg az olimpiát, máskor meg úgyse nézem.
süti beállítások módosítása