Szurkoljunk szívvel!

És igen, pénteken elrajtol, végre!!! :) Jöhetnek a nagy pattogatott kukoricás tévézések, meg a giga drukkolások. Aki szeretné érzelmesebb módon is kifejezni a magyar olimpikonok iránti rajongását, a T-mobile olimpiai kampányának keretében megteheti: a www.igazirajongok.hu oldalon keresztül virtuális szívdobbanást lehet küldeni a kedvenceknek, hogy tudják, értük vagyunk és szurkolunk nekik.

eb9f5_20120723-rajongoi-sziv.jpg

A virtuális szívdobbanások egy kis szívecskét ábrázoló (igazából szappan kinézetű) kütyüre érkeznek, melyből a magyar sportolók mindegyike kap egyet kiutazáskor. Amikor virtuális szívdobbanást küldünk, a ketyere pirosan felvillan, így a sportoló rögtön örömmel nyugtázhatja, hogy már megint gondolt rá valaki. A szívdobbanások küldését a Facebookon is meg lehet osztani, igény szerint. Szerintem ez nagyon kedves ötlet, és már küldtem is egy "dibidobit". E pillanatban már 500 fölött van a küldött szívdobbanások száma, sokszorozzuk meg, hm?

szurkolj.JPG

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr294674591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása