A vállamat egy sörért

Mára is van egy masinánk: az úgynevezett Rugbeer-t a brazil Ogilvy álmodta meg Argentínában a Cerveza Salta sörnek. Itt a rögbi még a focinál is népszerűbb - még szerencse, különben labdával kéne oldalba rúgni a gépet, hogy sört adjon. Az érme bedobása után nem történik semmi, egészen addig, amíg neki nem rohanunk vállal vagy fejjel vagy gyilkos mellkasszőrzettel, a lényeg, hogy keményen oldalba bökjük az automatát a söröcskéért.

Rugbeer-Salta-Ogilvy-needs-tackle-to-get-you-beer.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr474600279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hammerhead 2012.06.20. 21:41:16

pussymeter. :) lovely.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2012.06.20. 23:47:33

Káprázatos ötlet. Mindig furcsa látni, hogy még mindig tudnak kitalálni emberek valami teljesen újat és egyszerűt. Szerintem ezt az automatát kicsit szórakozásból is döngetik, és persze a "pussymeter" (fúj, de diszkriminatív meg minden) nyilván csak pénzért jelez, viszont adja a söröcskét is. Zseniális.
süti beállítások módosítása