Ismét zseniális az OK Go

Már a sokadik ilyen videójuk, de nem lehet megunni: a YouTube-videóiról (és, na jó, a zenéjéről is) elhíresült négytagú amerikai banda, az OK Go olyan jól teljesített, hogy a Chevrolet is behódolt neki. A sztori egyszerű, mint mindig: a zenekar egy botokkal és különféle kiálló részekkel feltuningolt Chevy Sonic segítségével 1157 házi készítésű hangszernek hajt neki, hogy ebből egy élvezhető dal kerekedjen.

 

A kép elkészítése után állítólag a Chevy és a GM emberei azonnal szerelembe estek, és kijelentették, hogy ennek (vagy legalábbis egy teasernek) márpedig a Super Bowl alatt is mennie kell. Ment is, most pedig lassan eléri a 10 milliót a nézőszám, mindössze 4 nap alatt. A mémhatást a Chevrolet a Let's Do This kampánnyal is erősíti, amiben fura elsőzésekkel az emberek egy saját Sonicot is nyerhetnek. 

 

A dal meg jó, már harmadszorra hallgatjuk végig - ha nagyon vicceskedni akarnánk, azt is mondhatnánk, hogy szükségünk volt már egy jó klipre az OK Go-tól, és kaptunk is egyet. Haha.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr814084872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

10 000 2012.02.12. 18:06:45

Szar ez, nem zseniális.
süti beállítások módosítása