Az utca igazi hangja

Egy év telt el azóta, hogy az ohiói Columbus Dispatch egyik újságírója lecsapott egy érdekes sztorira: az egyik, lámpánál kéregető, láthatóan rossz állapotban lévő hajléktalannak ugyanis olyan hangja volt, amiért sokan ölni tudnának. Az embert Ted Williamsnek hívták, mára pedig visszaküzdötte magát a társadalomba, és csak Aranyhangú Emberként emlegetik. 

A történet még akkor is csodaszép, ha hozzátesszük: Ted eredetileg is rádiósként dolgozott, míg nem a drog- és alkoholproblémái letaszították a hajléktalanság mélységeibe. A Dispatch-videónak köszönhetően azonban két nap alatt internetes szenzáció lett belőle, deal dealt követett, ma pedig ő a Kraft Macaroni and Cheese reklámhangja. Sokadszori nekifutásra sikerült kitisztulnia is, jelenleg barátnőjével él egy szép házban, májusban pedig megjelenik könyve, amelynek hosszú címe arról szól, hogyan segített a hit, a kemény munka és a kitartás abban, hogy egy év alatt feltörjön.

 

Azért némi elismerés jár az internetnek és a Columbia Dispatchnek is, de öröm látni, hogy léteznek még ilyen történetek. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr943575723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AmbientKitchen · http://www.szabiszakalla.com 2012.01.19. 11:18:28

Szívmelengető ilyeneket hallani a mai világban!
süti beállítások módosítása