Abszolút tisztaság

Nem ígérjük, hogy nem fogunk karácsony alkalmával ünnepi reklámozni, de egyelőre tartjuk magunkat, mert ez sokkal érdekesebb: egy német művész ugyanis kizárólag papír felhasználásával készített plakátot az Absolut vodkának.

 

Simon Schubert német művész a fény-árny játékokra és a papírhajtogatásra alapozva készítette el ezt a remekművet, amely a párizsi TBWA\Being gondozásában került ki a buszmegállóba. A tisztaságot, letisztultságot és művészi ihletettséget jelképező alkotás kétségkívül nagyon szép, és illeszkedik az Absolut világához - más kérdés, hogy a szesz felhasználói valószínűleg nem lesznek ilyen ihletettek és letisztultak egy átmulatott éjszaka után. Na és a buszmegállóról sem a tisztaság jut az ember eszébe.

 

Na de mindegy, alant a videó a mű születéséről, és bónuszként megnézhetjük az előző évek alkotásait, ugyanis az Absolut minden évben felkér művészeket arra, hogy formálják meg a márka világát saját eszközeikkel. Egészségünkre.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr183486028

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Gesztenyével töltött pulyka recept 2011.12.23. 18:18:47

Recept elkészítési módja: A megtisztított pulykát kívül-belül besózzuk, hasüregét bedörzsöljük majoránnával. Hagyjuk egy órát á

Trackback: Profi túlélőcsomag 2011.12.23. 18:18:36

   Kiszámíthatatlanság ellen Kalmopyrin helyett, Rambó-kés túlélő megoldások az üzletben.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyar ember teli szájjal 2011.12.23. 08:06:16

Nem látszik, de ettől eltekintve szuper.
süti beállítások módosítása