Mi művel Herman Cain?

Ahogy egyre közelebb kerülünk 2012 novemberéhez, az Egyesült Államokban úgy kezd felpörögni a választási gépezet - most éppen azért került a látóterünkbe egy ilyen kampány, mert teljesen bolond. Herman Cain, a republikánusok anti-Obamája, jelenlegi elnökjelölt-aspiráns ugyanis furábbnál furább szpotokkal rukkol elő.

Az egész ezzel a videóval kezdődött: a republikánus politikus öregnek és megkeseredettnek tűnő kampányfőnöke ebben a videóban kifejti, hogy mennyire egyetért Cain politikájával és céljaival, mindezt egy fal előtt állva. Eddig oké, csak nem sikerült jól a kampányvideó, de várjunk csak... a drága jó kampányfőnök ugyanis, mintegy hitelt adva szavainak rágyújt és kemény arccal szív egy slukkot. Ezután Caint látjuk elmosolyodni azzal a fura vigyorával, ami csak még furább lett azóta, hogy kiderült: anno peren kívül egyezett meg két nővel akik szexuális zaklatással vádolták. 

 

 

 

A fura videók azonban még csak itt kezdődnek: nemrég ugyanis új szpotokkal gazdagodott a republikánusok egyik legesélyesebb jelöltjének tárháza. Az egyikben egy westernfilm trailerjét látjuk - vagy mit -, majd a paraszt liberálisok kiütése után a „főhős” monológba kezd. Az egésznek semmi értelme, de a végén ott vigyorog a bácsi, és még egy visszavágásra is jut idő, amiben a bajszos főhős megdicséri a felesége csirkéjét. WTF???

 

 

 

 

A kegyelemcsapást pedig a Herman Cain Train videó adja meg, ami egy az egyben olyan, mint ahogy egy szatirikus-földbegyalázós videót készítettek volna Herman Cainről a South Park alkotói. Sok vonatot látunk (mert train, érted), amik konténereket visznek egyik helyről a másikra. Egyértelmű. Az összes videót körüllengi egyébként egyfajta gimis videószakkör-érzet: oké, értjük, hogy ez még nem a republikánus párt hivatalos elnökjelöltjének videója, de bizonyára belement egy valag pénz, amiért tessék már jót csinálni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr243350414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kötyköli János 2011.11.03. 18:53:05

Amerikának vége. Már az is hihetetlen volt, hogy egy maki lett az elnökük, de gondoltam gyorsan lemondatják/lelövik/megmérgezik, de legalábbis nem választják újra. Nos, az újraválasztása valóban kétséges, de jó eséllyel egy még sötétebb fek(áli)a lesz a kihívója. Sic transit gloria mundi.

cuidado llamas 2011.11.03. 19:45:49

@Audiophilip-: én inkább úgy mondanám, FASZ! bár a kettő nem zárja ki egymást, az tény.

(त्वष्टृ) (törölt) 2011.11.03. 20:40:32

@Unteroffizier Rohleder: Magyarországnak lesz vége, ha ilyen emberek, mint te fogják vezetni. Vagy vezetik továbbra is.
Sóhaj.

ad-renalin · http://adrenalin.blog.hu 2011.11.04. 15:29:41

@Unteroffizier Rohleder: letöröltük volna szívesen ezt a kommentet, de inkább otthagyjuk, hogy minősíthessen.
süti beállítások módosítása