Hazai pálya: ki volt októberben a legjobb?

Újra jelentkezik hazai pálya rovatunkban a szavazás, amelyben a Kedves Olvasók dönthetik el, hogy melyik volt a nekik legjobban tetsző online megoldás az előző hónapban. Most is vegyesfelvágottat tálalunk, kicsit magunk felé is hajlik a kezünk, de színes és szép kis csomag jött össze, szerencsére. Jó szavazást! 

 

 

Vodafone - Bye bye fiúk!

 

Kösse fel a gatyáját, aki sátánizmust akar belelátni ebbe az alkalmazásba - valakinek persze biztos sikerül majd, de nem ezért került be a válogatásba a Vodafone Balázsos-Vadonjanis videóalkalmazása. A felhasználók a Facebook-ismerőseik megadásával őket és magukat is belepakolhatják a videóba, amelyben Balázs és Jani a Nagyfőnök megbízásából keresik a Vodafone új arcát. Mindenesetre akarunk egy olyan telefont, amivel egyszerre két embert is fel lehet hívni...

 

Gyermelyi - Gyermelyi Dosszié

 

Minden szentnek egy kicsit maga felé - a Gyermelyi Dossziét azért raktuk bele a válogatásba, mert egyrészt októberben zárult le, másrészt mert tényleg kevés ilyen van itthon. Interaktív first-person videókon keresztül ismerhette meg a júzer a Gyermelyi teljes tésztagyár-komplexumát, a játék szereplői pedig valóban a cégnek dolgoznak. Lájk? 

 

Utazom.com - Szakács kvíz

Meglepő módon hasított az utazom.com szakácskvíze, amelyhez hasonló az elmúlt pár hétben felbukkant már a Facebookon. Sofőr-teszt, állatos kvíz, és ez: a kulcsa talán az, hogy az emberek szeretik látni kiírva, hogy mennyire értenek valamihez, vagyis a badge-es megoldás automatikusan mindenkit arra serkent, hogy szálljon be a versenybe. Nekünk 60% lett.

 

Mizo - Foltfoglaló

A Honfoglaló mintájára készített alkalmazás-játék a Mizo új honlapjához és Facebook-oldalához kapcsolódik, aranyos tejkvíz, amiben elfoglalhatjuk az összes megyét, sajnos csak egyedül, de így legalább nem látja más, hogy nem tudjuk, miből készül a tehéntúró. Nem tehénből. 

 

UPC - Tévézni Rockandroll

A comment.com blogról ismerős sixx átállt a kamera másik oldalára és tévéügyi megmondóember lett a UPC Facebook-oldalán. Az egyes webizódok mögött tényleges kutatómunka és szerkesztés van, izgalmasak és érdekesek, de láthatunk itt elemzéseket, háttérinfókat a sorozatok világából, egyszóval mindenki megtalálja a magáét. Rakendroll. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr223331552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása