Újabb szőrt húz le a Csizmás Kandúr

 Mert mindenkinek kell egy spinoff-film, a nyolcadik Shrek-franchise is megérkezett, a Csizmás, a Kandúrra keresztelt filmet pedig létező vírusvideók megmacskásításával (mostmár ez a szó is létezik) szeretnék promózni. 

 

Mindenki felismeri például a már ezen a blogon is többször tárgyalt Old Spice-kampányt, aminek ez a változata körülbelül az ötvenedik paródia/átirat, nem véletlen, hogy már maga az Old Spice is továbblépett... ja, hogy nem lépett tovább? Akkor működik, hogyne.

 

 

Egy fokkal viccesebb a donaldkacsázásra buzdító nadrágreklám-paródia, a kommentelők egyenesen imádják.

 

 

Abszolút kedvencünk viszont a Világ Legérdekesebb Macskája, ami a zinterneten kultstátusznak örvendő Dos Equis-reklámoknak, amelyek a világ legnagyobb ChuckNorrisáról szóltak, és nagyon szerettük őket. Alant megosztjuk azt is, mert nem lehet elégszer megnézni.

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr843257919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása