Visítozós ruhák visítozós lányoktól

Mit teszel, ha az áruházláncodat menővé és fiatalossá szeretnéd varázsolni? Lehet operálni humorral, lendülettel, be lehet hozni a képbe ismert és példaképpé vált sztárokat, hogy támogassák a márkádat. És be lehet hozni visítozós buta libákat, mint a Sears.

 

Elkényeztetett, divatőrült csajként felkapaszkodni egy szexvideóval a celebek közé, majd egy családi trash-realityn át eljutni az ismert celebek közé. Kim és a többi Kardashian-nővér pontosan ezt csinálta, a Sears áruházlánc pedig azt gondolta, ők lesznek a megfelelő reklámarcok a divatcentrikus közönség becsábítására.

 

Az eredmény egy tévészpotnyi hülyepicsáskodás és sikoltozás, ha a Sears helyében lennénk, mi kiadnánk a biztonsági őröknek, hogy ne engedjék át a kapun a nővéreket. Vagy talán a vásárlók azt gondolják, ezek a csajok őrülten trendik és azt akarják majd viselni, ami miatt sikoltoztak a reklámban? A vicc az, hogy ez csak a ruha: sokkal nagyobbat ütött volna a reklám, ha a drága lányok fúrót és mosogatószert vesznek - ja, nyilván arra sose lesz szükségük.

 

Az a Sears, amelynek a világ első hitelkártyáinak egyikét, valamint a chicagói Sears-tornyot köszönhetjük, visítozós szilikoncelebekkel reklámoztat. Ide ki lehetne találni valamilyen alázós szóviccet arról, hogy miknek a kollekciója lehet a frissen bemutatott Kardashian-válogatás, de inkább csak szomorúan hallgatunk és megnézzük mégegyszer a reklámot. Pose preeeeettyyyyy!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr603190752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása