Virslimutogató botrányplakátok

Mit szólnánk, ha itthon valaki Stohl András botránya után a "Van egy cigitek?" headline segítségével próbálna eladni cigarettát? Még belegondolni is merész dolog, attól függetlenül is, hogy nincsenek már cigiplakátok - na pontosan ebben a szellemben születnek a Spirit Airlines amerikai fapados légitársaság plakátjai.

A szójátékokra és a botrányra alapuló plakátok között volt már a BP-olajkatasztrófát kifigurázó, de suhintottak egy kedveset az autóbalesetet szenvedő, majd ezzel párhuzamosan szexbotrányba keveredő Tiger Woods felé is. Legújabb húzásuk tökéletesen használja ki a friss és ropogós szexbotrányt, amibe Anthony Weiner demokrata képviselő keveredett.

 

A drága jóember saját bevallása szerint minimum hat nőnek küldözgetett képeketmagáról, azon belül is a farkáról - fura formája a flörtölésnek, ráadásul a botrány amiatt pattant ki, hogy az egyik jól sikerült erekcióról készült képet privát küldés helyett kirakta saját Twitterjére. Bár eleinte azzal védekezett, hogy meghekkelték a profilját, erről később kiderült, hogy hazugság.

 

Itt lép a képbe a Spirit Airlines: plakátjukon tökéletesen használják ki a botrányt és a képviselő szerencsétlen nevét (a Weiner már majdnem wiener, ami a szótár szerint bécsi virslit, a szlengszótár szerint pedig, hát, farok-virslit jelent). Ez egy kemény ajánlat, láttad már a virslinket? - mondja a Spirit, egy tweetjükben pedig arra ösztönzik követőiket, éljenek vele, mielőtt feltörik a Twitter-profiljukat.

 

Tökös dolog ez, és bár éreznünk kéne a felháborodást, valahogy egyben van az egész, a MILF-es filmmel együtt. Fura, de nem tudunk nem odanézni.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr262967264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása