McPong okostelefonnal

DDB Stockholm ötlete volt az az interaktív óriásplakát, amelyen a méltán népszerű Pong című játékot játszhatja mindenki, akinek okostelefonja van. Aki kibírta a 30 másodpercet, kupont kapott amiért mekis ételek jártak - ezért ráadásul nem is kellett letölteni semmilyen appot, elég volt megnyitni egy weboldalt ami bemérte, hogy tényleg ott van a felhasználó, ahonnan látja a táblát.

 

Szintén DDB, de Londonban, a másik óriásplakát, egy fokkal kevésbé interaktív, de még mindig kuponokért és ingyenételért (videó alant). Már csak az a kérdés, hogyan jusson az a szerencsétlen felhasználó ételkuponhoz, akinek még fényképezőgép sincs a mobilján? :)

 



A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr532961905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vaandor 2011.06.06. 21:34:54

Nem azért, de szerintem echte ugyanaz a plakát (kijelző) szerepel a két videóban!

Amúgy fényképezőgépe lehet, hogy mindenkinek van de zoom nem biztos! Az én telefonommal kb lefotóztam volna a fél házat... :-)

OkoskaTo:rp 2011.06.06. 22:26:28

@Vaandor: Optikai zoom mobiltelefonban nem igazán elterjedt, a digitális zoommal meg ilyen távolságból kb. lesz 1 pixel az egész kijelzőből.

igyugyaz 2011.06.06. 23:44:18

A pong az iszonyat nagy királyság!
süti beállítások módosítása