Nehéz a Playboy-vezér élete

Hugh Hefnert nem irigyeljük. Egész nap nagymellű szőkék között tengeti életét, ahol a legnagyobb probléma az, hogy mit vegyen fel a csivava a délutáni golfozáshoz. Nem is csoda, hogy A Hef rövid időn belül már a másodszor nyúl a pohárhoz. Persze a reklám kedvéért.

 

Az Ogilvy & Mather a Stolichnaya vodka legújabb kampányát kezdte az öregúrral, aki a kedélyesen elbeszélget magával arról, hol is kezdte a világuralmat, és hogy igazából ő is csak a szerelmet keresi. A bárban iszogató öregurat még csak-csak elhisszük, de hogy a Stolit is bírja, azt már nehezen. A szpot mindenesetre felteszi a kérdést: te innál magaddal? Naná!

 

 

A Bavaria sör holland szpotjában (az ügynökség a Selmore) már egy munkában megfáradt embert látunk, akinek valószínűleg kicsit elege is van a szőke butalányokból - legalábbis addig, amíg le nem látogat a birtoka pincéjében lévő klubba, ahol hozzá hasonló szépkorúakkal osztja meg a sörözés és a kosármeccs-nézés élményét. Instant kocsmát mindenki pincéjébe - ha pedig megunja, még mindig ott vannak a lányok. Nehéz élet ez.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr892948872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pripyat Zone' 2011.06.02. 03:47:26

a vén faszhuszár, de irigylem.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2011.06.02. 08:49:23

Az az érdekes, hogy a realityje alatt egyszer sem volt látható vodkával. A jó öreg wiskey volt mindig a poharában. Sör meg talán az egész villában sem volt.

zoozo 2011.06.02. 10:21:12

nem veszik a lapot? :)

driopios 2011.06.02. 10:58:06

lefotosoppoltak róla 20 évet, így csak 65-nek néz ki.
süti beállítások módosítása