Ilyen lesz a jövő valósága?

Mire jó az augmented reality (AR)? A Különvélemény c. filmben már láthattuk, ahogy Tom Cruise a kezével hadonászva kezeli az egyébként gyönyörű programokat, Keichii Matsuda, egy japán építészhallgató videójában azonban egyéb lehetőségekkel is találkozhatun. A félénken ugráló reklámoktól elkezdve az állandóan a derekunknál lévő billentyűzetig vizionál bátran a készítő.

Egyelőre még biztos nem kell magukban pusmogó és az utcán őrülten hadonászó emberektől tartani, és az sem derül ki, hogy hogyan is látjuk majd ezt az alternatív valóságot, a videó tökéletesen rámutat arra, amerre akár a reklámozás, a közösségi alkalmazások, vagy akár a street art különböző formái fejlődhetnek. (Ja, és a videó 3D-s, úgyhogy szemüveget fel!)

 

Egyik előző írásunkban foglalkoztunk már a legjobb AR-felhasználási módokkal, vagyis aki arra kíváncsi, hol tartunk most, itt megnézheti.

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr62710010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vietnámi balzsam · http://fityiszt.blog.hu 2011.03.04. 17:37:25

az a szar ezzel, hogy szemből is mindenki látja mikor állatos pornót nézek
süti beállítások módosítása