Ne igyál és legyél maffiózó!

E poszt apropója a Dán Közlekedésbiztonsági Tanács kisfilmje az ivás és a vezetés összeférhetetlenségéről. A dán Made in Valby ügynökség többször is aláhúzza, mekkora butaság részegen a volán mögé ülni, bónuszként még statisztikát is belecsempésztek a történetbe.

A bevezető képsorokhoz képest ez mindenképpen a forgatókönyv-írókat dicséri és egyfajta Guy Ritchie-s hangulatot ad a szpotnak.

Az ügynökségnek nem ez az első jól sikerült filmje a kampányból, előző szpotjukban a vezetés és a mobilozás között fennálló ellentétet vesézték ki, Patrick már ott sem tudta, hogyan is kell viselkedni, amikor a főnököt fuvarozza. Nagyon, nagyon várjuk már a "ne szexelj autóban"-részét is a kampánynak.

Nem ez volt az első innovatív józanság-kampány, láttunk már lovaglós megoldást is, de megismerkedtünk már a részegség fokozataival is. Így vezetni nem menő, és még a főnökünk is mérges lesz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr172685410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása