Termékáradat Britney Spears legújabb klipjében

Britney Spears visszatért. Na persze nem ezért került az ADrenalin hasábjaira, mert általában nem szoktunk popzenével foglalkozni, de a zűrös dívaként emlegetett sztár legújabb klipje termékelhelyezés szempontjából is figyelemre méltó.

Randihonlap, szórakoztató elektronika, smink, parfüm - ügyes válogatás, de a megvalósítás talán nem a legtökéletesebb. Félig a megszokott Britney-klipet látjuk kevés ruhával, táncoló férfiakkal, némi Lady Gagás beütéssel, a szó szerint arcunkba nyomott termékektől azonban némileg úgy érezhetjük, egy fura TeleShop-adásba kerültünk. 

A klipben megjelenik a Sony (rengeteg plazmatévével és monitorral), a PlenyOFfish társkereső honlap (többször is), de Britney felkészítésekor találkozhatunk Brit saját parfümjével (naná!), valamint kapunk a képernyőbe egy Make Up Forever-terméket is.

A Hold It Against Me nem az első, amelyben megpróbálkoznak a különféle termékek és szolgáltatások elhelyezésével, emlékezhetünk Lady Gaga Telephone-jára, ahol a PlentyOFfish szintén megjelent, de Gaga telefonján is jól látszott, hogy a díva a Virgin Mobile előfizetője.

A dal maga egyébként nem rossz, érdemes végignézni, hátha talál az ember benne még több terméket. De a viccet félretéve, komolyan várjuk, mikor jelenik meg itthon ugyanez - vagy már megjelent, csak nem nézünk elég popklipet?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr932685409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mushi 2011.02.28. 13:49:58

azt hiszem, a klipp elején a fényképezőgépnek is van valami reklámfunkciója. az egyetlen, amit ki tudok venni belőle, az a "made in japan". lehet, hogy ez is sony (az japán? :D) a termékelhelyezés egyébként félelmetesen béna. elgondolkodtató, hogy vajon kit kéne ezért tarkón csapni: az operatőrt, a vágót, a rendezőt, vagy mindhármat?
engem nem is a teleshopra emlékeztet, hanem egész egyszerűen egy tv-reklámra. szinte vártam, hogy a verekedős résznél lesz-e dezodor reklám is..
süti beállítások módosítása