Saját fegyverével támadja az Apple-t a Motorola

Droidhadsereg, elnyomás, egyszínűség, míg jön a megmentő technológia/ember, aki kilóg a tömegből. A forgatókönyv ismerős lehet, ha máshonnan nem, az Apple 1984-es szpotjából, amiben a Macintosh számítógépet reklámozták.

"Meglátod, ez az 1984 miért nem 1984" - utal Orwell könyvére a szpot, aminek végén egy kalapácsos nő (jó, hát akkor még ez ment) szétzúzza a diktatúrát.

 

 

Ugorjunk most előre 27 évet: fehérbe öltözött emberek állnak mozdulatlanul, míg a srác, akinél a Motorola új terméke van, lazán korzózik az utcán. Ez a Motorola Empower-kampánya, amelyet új tabletjük népszerűsítésére indítottak, alábbi klip a Super Bowl alatt debütált. Bár a készülékből magából nem látunk semmilyen forradalmi funkciót, az agyatlan droidok és a szpotot lezáró üzenet (A tablet a jobb világért) viszonylag erős üzenet az Apple-nek. Mindenközben pedig a kisfilm végig hű marad ihletőjéhez. Szép darab.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr832685400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása