Szőke nők vs. okostelefon
Szőke nők vs. okostelefon

„Szupertitkos mobiltelefon-tesztelési módszerek szivárogtak ki! A Nagy Terméktesztelő Intézetben modellek, gyerekek és nagyszülők közreműködésével próbáltak ki különböző okostelefonokat. A videókból kiderül: milyen, ha a szőke nő kutyául beszél? Hogyan tartja a nagypapa a telefont, ha fényképezni szeretne? Milyen trükkökkel lehet egy ugrándozó békát tűélesen lekamerázni? Mindezeket egy remek színészi vénával megáldott koordinátor kénytelen ...
Kevin Bacon (L) Kevin Bacon
Kevin Bacon (L) Kevin Bacon

Kevin Bacon k étségkívül tehetséges színész. Nem nyert sok díjat – és azok sem voltak nagyok –, de 30 éves pályafutása során letett valamit az asztalra. És mint minden celebnek, neki is vannak rajongói. Egyvalaki azonban túltesz mindegyiken: Ivan Cobenk, a szuper-fan. De ki ez a fickó? Nos, ő a főszereplője az alant látható reklámnak, amely a Logitech Google TV- billentyűzetét népszerűsíti. A dolog pikantériája, hogy Ivan Cobenk-et maga Kevin Bacon játssza, ...
Halász Kata
Halász Kata

„Challenger vagyok a rendszerben”
 
Inkább úgy fest, mint egy snowboard expert (az is),  pedig,a Coca-Cola Burn energiaital stratégiájáért felelős vezetője – 23 országban. Maga is egy energiabomba aki, bár megtanulta kezelni, nehezen viseli a kötöttségeket. A Cola-lánnyal beszélget az ADrenalin.
 

 
A Győri Keksznél, ahol a pályafutásodat kezdted, szinte minden fokát bejártad a ranglétrának.Tudatosan készültél a marketingterületre?
Nem. Eredetileg ...
1500 Adidas-fan egy reklámban
1500 Adidas-fan egy reklámban

Közösség, közösség, közösség. Ez napjaink legnagyobb buzzword-je, amely mostanában minden kampányt áthat. Hála ennek az újfajta megközelítésnek, szinte nincs olyan nagyobb márka, amely ne próbálná meg bevonni a fogyasztókat valamilyen „mókába”. Ez lehet egy nagy szavazás, saját anyagok (kép, film, szöveg) feltöltése vagy csak egy jó beszélgetés az adminnal. A lényeg, hogy az emberek úgy érezzék, kötődnek a márkához.
 
Az Adidas Originals legutóbbi ...
Luxus-reklám Bahrein-ből
Luxus-reklám Bahrein-ből

„Mire gondolsz most?” – teszik fel a kérdést a készítők az alant lévő reklámfilm utolsó jelenetében. Az biztos, hogy mi rengeteg pénzre, hiszen többet költhettek erre a produkcióra, mint amennyit Afrika egy egész évben megkeres. A lélegzetelállító, animációkkal teli spot egy bahreini telekommunikációs cégnek, a Batelconak k észült, és méltán nevezhető napjaink egyik leglátványosabb alkotásának.
 
Az FP7 Bahrain reklámügynökség által forgatott ...
Leslie Nielsen reklámfilmjei
Leslie Nielsen reklámfilmjei

Frank Drebin hadnagy halott: nyolcvanné gy évesen elhunyt a világ egyik legismertebb komikusa, a Csupasz Pisztoly főszereplője, Leslie Nielsen – írja az Index . A leginkább vígjátékairól elhíresült színész pályafutása során nem csak filmekben és televíziós műsorokban, hanem reklámokban is megdolgozta a rekeszizmokat. A következőkben ezekkel a szerepekkel emlékezünk minden idők egyik legnagyobb komikusára. Isten nyugosztaljon Leslie!
 
 
A színész első ...
süti beállítások módosítása