Hitler és az iPad
Hitler és az iPad

Nincs két napja, hogy az Apple bemutatta a várva várt iPad-et , máris itt van egy videó, melyben a csalódott felhasználók elsírják bánatukat. Hiszen a – tampon gúnynevet viselő – készülék messze alulmúlta a várakozásokat, így nem csoda, hogy az egész világ bánkódik. Különösen Hitler, aki legalább annyira lelkesen várta a csodát, mint a II. Világháború megnyerését.
 
Az alant látható videó az ezerszer újraszinkronizált és sokak által közismert „ ...
Az ölelés ereje
Az ölelés ereje

Gyönyörű szép és szívhez szóló társadalmi célú reklámfilmet készített az angliai Sussex Safer Roads Partnership (SSRP), amely a biztonsági öv használatára hívja fel az emberek figyelmét. Az „Öleld meg az életet” című kampány 90 másodperces filmjében nincs vér, nincs sikítozás és megcsonkított testek, nincsenek szomorú hozzátartozók és tragikus jelenetek. A spot mégis olyan hatást gyakorol az emberre, hogy szinte könnyezni támad kedve.
 
Az ...
A sikeres banner titka
A sikeres banner titka

Monitor rovatunkban ezúttal Philip W. Sawyer, az Advertising Age újságírójának cikkét szeretnénk tolmácsolni nektek. A szerző azt boncolgatja, hogy miért nem sikeresek/működőképesek az internetet elárasztó bannerek, illetve, hogy miként lehetne hatásosabbá tenni őket. Összefoglalóját a CNET jóvoltából készült, 2005-ös tanulmányra alapozza, melyet nemrég tettek (hivatalosan is) közzé.
 
 
A szakember véleménye szerint a mai online reklámok ugyanazokat a ...
100-an egy kotonban?
100-an egy kotonban?

A Cesviamo egy olasz közösségi hálózat, melyet egy non-profit társadalmi szervezet, a Cesvi hozott létre. A website alapötlete egyszerű: fogadásokat köthetsz a barátaiddal közösen, melynek célja, hogy pénzt gyűjtsetek különböző szociális ügyekre és segítsetek a rászorulóknak.
           
Hogy felhívják a figyelmet a honlapra, az adományozás lehetőségére és aktuális témájukra, a Cesvi marketingesei egy hatalmas nagy flashmobot szerveztek – 100 ...
Te benyúlnál a piranhák közé egy köteg pénzért?
Te benyúlnál a piranhák közé egy köteg pénzért?

A gazdasági válság idején jó tudni, ha az ember pénze biztonságban van egy bankban. Ezt szerette volna nyomatékosítani a perui Interbank is, amely egy nem mindennapi ambient reklámmal lepte meg a limai embereket.
 
A pénzügyi szervezet a város főbb pontjain pénzkötegekkel teli akváriumokat helyezett ki, melyek azonban tele voltak piranhákkal. A pénzt bárki kivehette, akinek volt bátorsága belógatni a kezét az úszkáló fenevadak közé – de állítólag senkinek sem ...
Hardcore pornó óriásplakáton
Hardcore pornó óriásplakáton

Különleges élményben lehetett része azoknak az oroszoknak, akik múlt héten Moszkva egyik forgalmas autópályáján kocsikáztak. Pár vicces kedvű hacker ugyanis megbabrálta az út szélén lévő videó-óriásplakátot, melyen így 2 percig kemény pornó ment – jócskán lelassítva ezzel a forgalmat.
 
Az eseményről készült egy rövid kis videó, melynek köszönhetően ti is megcsodálhattjátok, milyen érzés lehet egy ilyen hatalmas felületen (9x6 méter) pajzán ...
Esküvői emlékeztető trailer
Esküvői emlékeztető trailer

Az elmúlt években idehaza is felütötte fejét az az új keletű – és persze amerikai – szokás, hogy „ save the date ” üzeneteket küldenek ki a jegyesek a vendégeknek kb. egy évvel a frigy előtt. Az üzenet lényegében egy kártya , amely mindössze a nagy nap időpontját, az egybekelők nevét és fényképét tartalmazza.
 
De az olyan kreatív embereknek, mint amilyen Jeff és Erin , ez a kártya sokkal több lehetőséget rejt magában. A furcsa páros ugyanis ...
süti beállítások módosítása