Falloszt szopnak Coke reklámon
Falloszt szopnak Coke reklámon

Bár nem mai darabról van szó, mi most futottunk bele abba a 80-as évekbeli ausztrál Coca-Cola reklámba, amin egy női fej kényeztet egy falloszt a kép alján lévő jégkockák egyikén. Igen, a történet igaz, nem kacsa. A plakáton egy vicces kedvű grafikus rejtette el az orális aktust ábrázoló részt, mivel azt hitte, hogy úgysem veszik majd észre.
 
Balszerencséjére a kreatívot óriásplakátokon és teherautók oldalán is felhasználták, így az apró csínyből ...
5 marketingtanács Lady Gagától
5 marketingtanács Lady Gagától

Mindenki tudja, hogy manapság már nem csak a zenei tehetség a záloga egy előadó sikerességének. Hogy világhírre tegyenek szert, a nagyobb sztárok mögött ugyanolyan marketinggépezetek állnak, mint egy-egy márka mögött, folyamatos publicitást biztosítva a külvilág és a rajongók felé. Tökéletes példa erre az Jay-Z, Britney Spears, U2, Madonna vagy az ifjú Justin Bieber, akiről korábban már írtunk itt az ADrenalinon.
 
És jó példa Lady Gaga is, korunk absztrakt ...
Merev Sólyom és Álló Bika
Merev Sólyom és Álló Bika

Kevésbé találnánk ütősebb kampányt R-ekció rovatunkba, mint az alant látható Durex printeket, melyeken erektáló hímtagok díszelegnek, mégpedig állatnak álcázva. A meglehetősen sokkoló reklámokat az óvszergyártó egy belga humormagazinban tette közzé, ahol az olvasók legnagyobb meglepetésére testfestett szerszámok népszerűsítették a Pleasure Max termékcsaládot.  „Ereszd szabadjára a vadállatot!” – szól a headline, ami humorosan köti össze a ...
Facepark-os hülyék
Facepark-os hülyék

A Diesel évek óta ontja magából a rendhagyó kampányokat , melyek néha annyira elborultak, hogy még David Lynch is furcsát álmodna tőlük. Idén sincs ez másképp, hiszen legújabb „Be stupid” koncepciójukkal csupa hülyeségre ösztönözik  az embereket. A kampány, amely a Cannes-i Reklámfesztivál outdoor kategóriájában Grand Prix díjat kapott azt híreszteli, hogy az okosság nem cool, ezért a fiataloknak idiótáknak kell lenniük.
 
Az ötlet zseniális, hiszen a ...
Gyilkosság falfirkán
Gyilkosság falfirkán

Anglia szegényebb részein óriási veszélynek vannak kitéve a fiatalok: önmaguknak. A gettó, a rossz társaság, a nincstelenség és a mindezekből fakadó agresszivitás sokszor olyan dolgokra készteti őket, melyek örökre megváltoztathatják az életüket – a rossz irányba.
 
Egy ilyen fiatal srácról szól a skóciai Safer Scotland legújabb társadalmi célú reklámfilmje is, amiben egy kés dönt a mindenről. Érdekes ez a megközelítés, hiszen korábban is ez a ...
süti beállítások módosítása