A Zöld Mozgalom legjobb vírusfilmjei - I. rész
A Zöld Mozgalom legjobb vírusfilmjei - I. rész

Környezetvédelem: társadalmi tevékenység, amely az ember által okozott környezeti károsodások megelőzésére, a károk mérséklésére vagy elhárítására irányul – így szól a pontos definíció, mely puszta szavak mellett tetteket is kíván. 
 
Eltökélt aktivisták és előre gondolkodó lények ezrei dolgoznak azon (már jó ideje), hogy ráébresszék embertársaikat a jövő pusztulására. A digitális forradalomnak és az internetnek köszönhetően ezek a ...
Kongázó baba, tekéző béka
Kongázó baba, tekéző béka

Mi itt az ADrenalinon imádjuk az alacsony költségvetésű, de kreatív reklámfilmeket, mivel ezekben az alkotásokban többnyire sokkal nagyobb szerepet játszik maga az ötlet és a humor, mint a többmilliós szuperprodukciókban.
 
Így van ez az olaszországi Top Digital hangstúdió két videójával is, melyek mindössze egy-egy szerény jelenetből, de annál több hangsávból állnak – ezzel is pompás élményt nyújtva a nézőknek. A Saatchi & Saatchi által készített ...
Napszemüveg-tetkó
Napszemüveg-tetkó

A napszemüvegeket forgalmazó Ray Ban – célcsoportjából adódóan – mindig is előszeretettel használta a vírusfilmeket. Ezek közt voltak elmebeteg és sokkolásra szánt alkotások, mint például az embert szülő tehén , de voltak kreatívabb és szerethetőbb videók is, mint a szuper kaméleon .
 
Legújabb vírusfilmjük pedig inkább az elgondolkodtató kategóriába tartozik, hiszen felveti bennünk a kérdést, hogy ki az az idióta, aki képes örökre a fejére ...
Ashley Greene levetkőzött
Ashley Greene levetkőzött

Levetkőzött Ashley Greene , a népszerű Twilight sorozat főszereplőnője. A csinos sztár az amerikai SoBeLife Water nevű üdítőital márka kedvéért cserélte ruháit testfestékre, melyekben legalább annyira szexis, mint ha nem lenne rajta semmi – legalábbis ezt szerették volna elhitetni az emberekkel a reklámkampány készítői, akik ennyi erővel sima fürdőruhában is fényképezhették volna Ashleyt.
 
A többnyire gyíkokkal és celebekkel kampányoló márka persze ...
Összehajtogatható ruhásszekrény
Összehajtogatható ruhásszekrény

Eszméletlen kreatív és praktikus DM-el rukkoltak elő a Levis marketingesei, akik papírkartonból összehajtogatható ruhásszekrényeket küldtek Hollandia és Belgium vezető női magazinjainak. A „Pop-up szekérny” névre keresztelt installációk tele voltak Levis ruhákkal, amelyek így sokkal nagyobb figyelmet kaptak, mintha csak simán elküldték volna őket a szerkesztőségekbe.
 
Az ötlet nagyon eredetei, de nem egyedüli. Két szabadúszóm művész ugyanis korábban már ...
süti beállítások módosítása