Pixel invázió
Pixel invázió

Egy zseniális kisfilmmel népszerűsíti magát a OneMoreProduction , amely vizuális trükköket és animációkat készít megrendelői számára.
 
A közel háromperces videóban olyan rég elfeledett videójátékok rombolják porig New Yorkot (majd az egész világot), mint Pac Man, Frogger, Donkey Kong, a Space Invaders ufói és a Tetris hatalmas blokkjai.
 
A filmet 24 óra leforgása alatt 1 millióan látták – áll a stúdió honlapján , így tényleg elkezdődött az ...
Az internet tönkretette az életünket
Az internet tönkretette az életünket

Legalábbis ezt állítja legújabb reklámfilmjében az amerikai székhelyű, non-profit YMCA szervezet, amely a családi- és közösségi kötelékek erősítését tűzte ki céljául. Ha hihetünk a videónak – és miért ne tennénk –, ma már nem megyünk ki a szabadba, csak bent kuksolunk a szobában. Számítógépes játékokkal játszunk, de nem sportolunk. Gyorsakat eszünk, de kevesebb időt töltünk a vacsoraasztalnál. Hagyjuk, hogy a gyermekeink online kóricáljanak, de ...
A Philips filmverseny döntősei
A Philips filmverseny döntősei

- Mi az?
- Egy unikornis.
- Sosem láttam még ilyen közelről.
- Gyönyörű.
- Tünés innen!
- Tünés!
- Sajnálom.
 
Mindössze ezt a pár mondatot használhatták fel azok a vállalkozó kedvű rendezők, akik beneveztek a Philips filmkészítő versenyére , amely a márka legújabb, Cinema nevű tévéjét népszerűsíti. A téma szabadon választható volt, mindössze annyi volt a feltétel, hogy a film maximum 3-4 perces és szélesvásznú legyen.
 
A versenyre beküldött 45 ...
Kinyithatatlan Nokia-doboz
Kinyithatatlan Nokia-doboz

Mióta sztárrá vált a vesztegetési ügy miatt a Nokia-doboz, lépten-nyomon belebotolhatunk a neten a nevével fémjelzett bejegyzésekbe, montázsokba, humoros kommentekbe, sőt még egy blogba is. A Facebookon már rajongói oldalt is nyitottak a számára, amely mostanra közel 900 tagot számlál.
 
Valószínű, hogy a Nokia londoni divíziója nem hallott a botrányról, s pont ezért vicces, hogy legújabb reklámkampányukban éppen ezt a tárgyat helyezték a középpontba. A ...
Egyél vécéből!
Egyél vécéből!

Nincs is jobb, mint egy fárasztó nap után elmenni kedvenc éttermünkbe, rendelni egy finom vacsorát, majd egy vécékagylóból megenni azt. Ugye?
 
Számos bizarr éttermet láttunk már a világ különböző országaiban, de ez a Hongkongi mindent visz. Ebben a vendéglőben ugyanis a vécékagylóból kell ennünk, kaka alakú poharakból kell szürcsölnünk a forró csokit és ágytálból nyaldosnunk a mogyorós fagyit. Mindezt úgy, hogy közben színes piszoárok villognak a ...
Összeturmixolt iPad
Összeturmixolt iPad

Az utóbbi napokban a csapból is az iPad folyt, hiszen elkezdték árulni a csodamasinát az Egyesült Államokban. A különféle tesztek és élménybeszámolók sok mindent elárultak a készülékről, ám egyvalamire mindezidáig nem kaptunk választ: vajon össze lehet turmixolni?
 
A zseniális marketingkommunikációt űző Blendtec legújabb „ Will it blend? ” filmjében erre a fontos kérdésre is fény derül. Aki netán nem hallott még erről a műsorról, annak eláruljuk, ...
süti beállítások módosítása