Karácsony 2.0

Egy Názáret nevű kisvárosában egy istenfélő, szent szűz élt. Mária volt a neve és egy jámbor ácsmesternek, Józsefnek volt a jegyese. Mária mindennél jobban szerette a jó Istent és igen sokat imádkozott. Egy napon Gábriel arkangyal sms-ben küldte neki a jó hírt: Isten gyermekét fogja a világra hozni. A kezdeti ijedelem után, Mária e-mailt küldött Józsefnek, hogy elújságolja a jó hírt. Később Google Maps-en megtervezte Názáret és Betlehem közti útvonalat – elkerülve a rómaiakat – majd szamarat bérelt a Hertz honlapján…
 
Ilyen és ehhez hasonló ötletekkel mutatják be a jól ismert karácsonyi történetet a portugál Excentric digitális ügynökség munkatársai, akik töretlenül hisznek a közösségi médiában és a digitális megoldásokban. A vírusfilm tökéletes karácsonyi üdvözlő, aminél jobbat még nem láttunk az idén. A videót 2,5 nap alatt máris negyedmillió ember látta. És ez még csak a kezdet. 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr372685371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása