Légy szex(rab)szolga!

Igazán különleges a megközelítése a dél-afrikai Drive Dry szervezet legújabb, ittas vezetés elleni kampányának. Nincsenek benne sokkoló jelenetek és véres tetemek, sőt még egy autó sem. Helyette inkább egyfajta elrettentő humorral szólítja meg a nézőket, akik ezek után talán kétszer is meggondolják majd, hogy részegen a volán mögé üljenek.
 
A kampány nem egy baleset okozásától, vagy ártatlan emberek megölésétől, hanem a börtönbe kerüléstől rettenti el az embereket. Hiszen egy börtönben olyan rossz dolgok várnak az elítéltekre, amelyekre senki sem vágyik: például egy börtön-románc. A bentlakó „vadállatok” minden újoncot magukévá tesznek, így alig várják, hogy friss hús érkezzen a kaptárba.
 
Erre az ötletre építenek a printek és a reklámfilm, amelyek sajnos nem mindig túl meggyőzőek. Sokkal több rosszarcú karaktert kellett volna összeszedni, mert így egy kicsit tompul az üzenet. A copy-n is dolgozhattak volna még, mert azok sem hozzák ki a maximumot az egyébként jó koncepcióból. Nektek mi a véleményetek?

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr382685362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása