Brutális póker-reklám

A PokerStars a világ legnagyobb online pókerterme és egyben a legbiztonságosabb is – állítja a márka aktuális reklámfilmje, amelynek forgatókönyvét akár maga Tarantino is írhatta volna. A vérben és erőszakban tocsogó spotot betiltották külföldön, de szerintünk el sem jutott a premierig.  
 
A filmben egy elit pókerjátszmát láthatunk, ahol a játékosok különös kegyetlenséggel és rafinériákkal vetnek véget egymás életének – ezzel is arra utalva, hogy egy élő pókerjátszma mennyire eldurvulhat.  Van benne mérgezés, gyújtogatás, szúrások és vágások, sőt, még légi támadás is. A narrátor ezzel szemben végig szeretetről és elfogadásról beszél, melyet ellenségeink iránt kell éreznünk (Máté evangéliuma, 5 fejezet 43.).
 
Annak ellenére, hogy a videó már 10 napja fent van a Youtube-on, idáig még nem tiltották le. Az is meglepő, hogy csak 100 ezer ember látta, ami – figyelembe véve a pókerfanok számát – nagyon kevésnek mondható. Ti mit gondoltok róla?
 
A videó megtekintését csak 18 éven felülieknek ajánljuk! 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr792685344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása