Szivatás óriáskivetítőn

Te mit szólnál, ha egy egész stadionnyi ember előtt kijelentenék, hogy büdös vagy? Megmutatnának az óriáskivetítőn, mindenki rajtad nevetne, és nem tehetnél ellene semmit. Ráadásul még egy dezodor reklámhoz is adnád a neved.
 
Ez történt Jacob Domez-zel, akit egy baseball meccsen értek a váratlan események – legalábbis ezt akarja sugallni az alant látható vírusfilm, amely a Gillette legújabb gerillakampányát örökítette meg. Jacob feltehetően beépített ember, de a közönséget ez egyáltalán nem érdekelte, kegyetlenül kiröhögték a férfit.
 
A filmben lévő B.O. egyébként body odour-t, vagyis testszagot jelent, amely egyes embereknél köztudottan a büdös kategóriába sorolható. A Youtube-ra felkerült videót másfél hét leforgása alatt kb. 1 millió ember látta, ami már egész szépnek mondható. A kommentelők persze egymásnak estek, valaki szerint fake mások szerint megtörtént esetről van szó. Te mit gondolsz? 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr562685338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása