Márkázott farkasok

 
Pár hete ütötte fel a fejét egy videó a neten, amiben egy orosz rendőr menekül egy falka farkas elől az autópályán. A film teljesen valósághű volt, és mivel Oroszországban valóban élnek farkasok, könnyen elképzelhető volt a szituáció.  A videó számos országba, így Magyarországra is eljutott, ahol felkerült szinte valamennyi hír- és humorportálra – mi is itt találkoztunk vele először.

Aztán pár nappal később, újabb filmek (katt a linkre) láttak napvilágot, amiben megint csak rohangáló farkasok sokkolták az orosz lakosságot. Ekkor kezdett gyanússá válni a dolog. Az új videók felénél ugyanis megjelent egy url a kép alján, ami a Wolf is Back nevű oldalra mutatott.  Nem hagytuk annyiban a dolgot, felmentünk az webhelyre, ahol legnagyobb meglepetésünkre egy életkor-verifikációs oldal fogadott minket. Ez pedig csak két dolgot jelenthetett: pornót vagy alkoholt. Szerencsére az utóbbi feltételezésünk bizonyult igaznak, hiszen az egész ügy hátterében az orosz Eristoff vodka állt. Médiahack a javából, mindenki bevette.
 
Az ő logójukon díszeleg egy farkas, ami legalább úgy vonyít, mint Borisz egy átmulatott éjszaka után. A kampányhoz készült egy látványos tévészpot is, amiből kiderül, miért is rohantak úgy a csúcsragadozók. Minden elismerésünk a márkának, régen tudtak már ennyire megtéveszteni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr952685330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása