Vezess autót az interneten!

Már épp itt volt az ideje egy ilyen kampánynak. Sokat kellett rá várni, de végül valaki megcsinálta. Az Egyesült Államokban, a lehetőségek (és pénz) birodalmában egymásra talált a kreativitás és a kurázsi, hogy olyan márkaélményt nyújtson az embereknek, amiben még nem volt részük.
 
Egy Mitsubishi kampányáról beszélünk, amelyben végre igazi autót vezethetünk az interneten keresztül, valós időben, valós helyszínen. Az ötlet az új Outlander Sport bemutatójára készült, amely terepjárókra jellemző stílusjegyei ellenére a személyautókhoz áll közelebb. A különleges tesztvezetés november 1-jén indul az autó hivatalos microsite-ján, ahol a jelentkezőknek először is meg kell adniuk a jogosítvány számukat. Kezdetben sajnos csak az USA állampolgárai próbálhatják ki az autókázást, de a későbbiekben talán más országokat is bevonnak a projektbe.
 
 
Az autóba egy olyan szerkezet van építve, mint amit a filmesek is szoktak használni. A pedálokra és kormányra kötött mechanikát egy szoftver és a billentyűk segítségével irányíthatják az otthonülő felhasználók, akik közben még kameranézeteket is váltogathatnak. Bár a részleteket még nem ismerjük, valószínű, hogy a profi filmesekből, kaszkadőrökből és online szakemberekből álló stáb mindent megtesz azért, hogy ne lehessen kárt okozni az autóban vagy másban. Mint ahogy az a teaser videóból is sejthető, egy sivatagban fog zajlani a tesztvezetés, így mindenki bátor szívvel taposhat bele a gázba. Novemberben még visszatérünk a kampányra, de addig is, nézzétek meg ezt a werkfilmet!

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr652685318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása