Állati jó Youtube kampány

Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy hatalmas lehetőségeket tartogat még a Youtube a márkák számára. A videómegosztó portál az utóbbi években sorra ontotta magából a jobbnál jobb technikákat: az átlagos videók után jöttek az interaktív videók; aztán a márkára szabott, általában Youtube szétzúzós megjelenések; most pedig ismét itt egy újfajta megközelítés.
 
Nem akarjuk lelőni a poént, de a kezdeti, b-kategóriás jelenet után olyan élményben lesz részetek, amit egy jó ideig nem fogtok elfelejteni. Humoros, újszerű és mindenekelőtt nagyon szerethető kampányról van szó, amiben kedvünkre szórakoztathatjuk magunkat. Az biztos, hogy az idei év legjobb Youtube megjelenéséről van szó, ami nem hiányozhatott az ADrenalinról sem.
 
 
Aki szeretne pár vicces szót, az nézze meg a kommenteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr172685293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása