Diana fehérneműt reklámoz

Óriási botrányt okozott egy kínai fehérnemű márka, amely a 13 évvel ezelőtt elhunyt walesi hercegnőről kapta a nevét. Az ázsiai repülőtereken megjelent reklámon Diana bugyiban és melltartóban népszerűsíti az új kollekciót.
 
 
A történet pár héttel ezelőtt kezdődött, mikor a márka óriásplakátokon kezdte el használni a hercegnő megfestett figuráját. A billboardon Diana hálóingben pózolt és arra buzdította az embereket, hogy ők is „Érezzék a Brit Királyság romantikáját!”. Aztán pár nappal a halála évfordulója előtt kihozták az újabb verziót, amiben a brit trónörökös exe már sokkal lengébb öltözékben feszített.
 
 
Míg Nagy Britanniában az emberek virágokat és gyertyákat vittek az autóbalesetben elhunyt hercegnő emlékparkjába, addig Kínában bőröndöket tároltak a képe alatt. A botrányos hirdetést ugyanis a poggyászkiadó-futószalag fölött jelent meg először. Egy brit újságíró a következőt nyilatkozta a helyzetről: „Épp a bőröndömet akartam levenni a futószalagról, mikor felvillant előttem Diana a reklám-kijelzőn. Nem hittem a szememnek, azt gondoltam rosszul láttam. Ezért megvártam, míg a reklám újra megjelent és akkor már nem volt kétségem. Ő volt az. És az egészben az volt a legdurvább, hogy pont aznap volt a halálának (augusztus 31.) az évfordulója.”
 
A fehérneműket gyártó Jealousy International honlapjáról már levették a Diana illusztrációkat, de a repülőterekről egyelőre még nincs információnk. A kampány újabb bizonyíték arra, hogy a vállalatok még a mai napig próbálják meglovagolni az elhunyt hercegnő hírnevét és reputációját. Ez a cég azonban egy kicsit mellélőtt. Ti mit gondoltok? 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr432685292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása