Álommeló a McDonalds-nál

Aki szerint csak fárasztó és alantas munkát lehet végezni a Mekinél, az nagyot téved. A kanadai Cosette reklámügynökség és a helyi gyorsétteremlánc ugyanis megalkotta minden idők legjobb munkakörét, ahol nem kell mást csinálni, csak jóízűen aludni.
 
A különleges melót a McDonalds két hétig tartó ingyen-kávé promóciójához találták ki és a vancuveri metrókon "végezték". A felbérelt hostessek a metró belsejében kihelyezett plakátok alatt szundítottak, ezáltal közvetítették az fő üzenetet. A plakátokon a következő szöveg volt: „Úgy tűnik, valakinek jól jönne egy ingyen kávé”
 
A metró utasai vették a lapot, mosolyogtak, majd elmentek inni egy ingyen kávét – hangzik el az akcióról készült videófelvételen.  De ezt el is tudjuk képzelni, hiszen a rendkívül egyszerű, mégis hatásos élménypont önmagáért beszél. Ismét behúzhatunk egy rovátkát a McDonalds kreatív megjelenéseihez. 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr272685280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása