Hamász reklámfilmben embert akasztanak

Láttunk már sokféle reklámot, sokféle megrendelőtől, de ilyet még soha. Hihetetlen, de az alant lévő (nsfw) filmet a Hamász megrendelésére készítették és a televíziókban sugározzák. A katonai csoportot is fenntartó politikai mozgalom elvi okokból tagadja Izrael létezését, s ezért arra szólít fel minden kollaboránst a videóban, hogy július 10-ig haladéktalanul adja fel magát. Ha nem, levadásszák és kivégzik őket.
 
A filmben egy ilyen férfi visszaemlékezését/álmát látjuk, akinek legnagyobb bűne, hogy pornót nézett a neten, felment a Facebook-ra és felrobbantott pár autót – igen, ezeket egy lapon említik. A főszereplőt természetesen elkapják, majd különös kegyetlenséggel kivégzik. A film végén lévő szöveg pedig – a már említett – megadásra szólítja fel a nézőket.
 
Ennyit a sztoriról, most nézzük meg egy kicsit a külsőségeket. A reklám rendezése, operatőri munkája és látványa valahol az amatőr és a fél-profi szint közt van, így tényleg látszik, hogy – az adott körülményekhez képest – szakértőkkel dolgoztak. Van benne minden: félelmetes hanghatások, sokkoló jelenetek, rejtett utalások, sőt még egy apró meglepetés is a végén. A reklámfilm útnak indult a Youtube-on is, így a "célcsoport" talán a neten is bele fog botlani. Feltéve, ha a Youtube nézése nem számít bűncselekménynek.  

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr1002685233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása