Családi hip-hop

Bizonyára senkinek sem kell rámutatni az amerikai rapperek és autóik közt lévő szoros szimbiózisra, hiszen nincs olyan videóklip, amiben ne jelenne meg legalább egy Bentley, Rolls Royce, Caddillac, Mercedes vagy Hummer. Minderre persze van racionális magyarázat: egyedül ezek az óriási verdák képesek egy falka rapper és a telt idomú grupie-k szállítására. De mi van azokkal, akiknek legalább ekkora pereputtyuk van, viszont nincsenek annyira benne a hiphop bizniszben?
 
Rájuk gondolt a Toyota a legújabb reklámkampányában, amiben átlagszülők mesélik el rap-köntösbe bújtatva a tökéletes megoldást, a Toyota Sienna SE-t. Hiszen a Sienna egy igazi családi buszlimuzin, amiben csomagostól, gyerekestől befér minden család – még Észak-Amerikában is. A humoros (és találó) szövegek, az igényes zenei alap és a tökéletesen kiválasztott karakterek élvezetes pillanatokat szereznek a stílus kedvelőinek ugyanúgy, mint az átlag embereknek. Ráadásul a két és fél perces videóban az autóról is szép képeket láthatunk, így vizuálisan is jól van támogatva  az üzenet.
 
A kampányhoz tartozik egy microsite-is, ahol a kilpben szereplő Sienna család életébe nyerhetünk bepillantást, illetve le is tölthetjük a zenéjüket. Nem szabad kihagyni!  

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr252685209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása