Barkács-hiphop

Nem egyszerű postot írni egy olyan reklámról, amiben a zenén van a fő hangsúly, hiszen a (jó) zene mindenkinek mást és mást jelent. A kéziszerszámokat és barkácseszközöket forgalmazó Craftsman Tools reklámfilmjében is pont erről van szó: nagyot tud ütni, de vissza is üthet a végeredmény egyeseknél.
 
A videóban a cég által árult eszközök hangjaiból komponáltak egy indusztriális hip-hop számot és videómontázst, ami így leginkább egy Stomp produkcióra hasonlít. A reklámot a Chicago-i Young & Rubicam és egy rendkívül tehetséges zenész, Kutiman készítette. A fiatal művész úgy vált ismertté, hogy a Youtube-on talált különféle videókból és riffekből zseniális zenéket faragott – amolyan Fatboy Slim-es módon.
 
Nekünk persze nagyon tetszik a reklámhoz készített zene is, de Kutiman különleges honlapján még sokkal jobbakat is láthattok.  

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr692685193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása