Jó pornós ne színészkedjék!

Mindig meghökkent, amikor a pornószínészek egy-egy nyilatkozat alkalmával "munkának" meg "színészetnek" titulálják a b**ást. Egy jól megírt forgatókönyv és egy zseniális rendezés is maximum a Jóban Rosszban színvonalát hozza, ha a szereplők verbális képessége csak a mélytorok technikáig terjed. De nincs is ezzel semmi baj, hiszen a pornót a legtöbb ember nem a művészeti- és kulturális értékek miatt nézi.
 
Ezért volt öröm számunkra, hogy a kanadai Amour felnőtt csatorna egy rendkívül őszinte reklámkampánnyal bizonyítja, hogy náluk sem a színészi kvalitásokon és a fennkölt dialógusokon van a hangsúly, hanem a lányok testi adottságain. A rendkívül egyszerű és költséghatékony, mégis humoros vírusvideókban olyan ügyesen csinálnak hülyét a pornósokból, hogy öröm nézni. Kiderül, hogy a lányok nemcsak Shakespeare-t, de egy értelmes mondatot sem tudnak kinyögni – persze a castingon ez senkit sem érdekel.
 
A kampányért a kanadai Cossette West ügynökség a felelős.
 

A többi videóért katt a továbbra!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr812685192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása