A Da Vinci-kód ehhez képest semmi

Hatalmas rejtélyek láttak napvilágot, hála a Samsung háromdimenziós technológiájának, melynek köszönhetően bepillantást nyerhettünk történelmünk leghíresebb művészeti alkotásai mögé, mellé, alá és fölé. 
 
Így derült fény például arra, hogy Leonardo Da Vinci híres Vitruvius-tanulmányán nem egy, hanem két férfi huncutkodik a vásznon. Vagy az, hogy Raeburn festményén a miniszter lelkész nem önfeledten korcsolyázik, hanem óriási űrlények ellen harcol. De az is meglepő volt, hogy Vermeer A Leány gyöngy fülbevalóval című képén a modell Neo-t megszégyenítő módon lassítja be a felé suhanó golyókat.
 
Mindez persze csak kitaláció, hiszen a Samsung ezzel a vírusfilmmel népszerűsíti legújabb 3D-s televízióját, aminek hivatalos reklámfilmje is nemrég látott napvilágot. A kisfilm ötletes, a terméktől azonban már nem vagyunk elragadtatva, hiszen manapság még kevés film készül háromdimenziós technikával. Várnunk kell még egy kicsit ahhoz, hogy az otthonunkban is olyan érdekességeket fedezhessünk föl, mint ebben a humoros és ötletes vírusfilmben.

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr852685159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása