Az internet tönkretette az életünket

Legalábbis ezt állítja legújabb reklámfilmjében az amerikai székhelyű, non-profit YMCA szervezet, amely a családi- és közösségi kötelékek erősítését tűzte ki céljául. Ha hihetünk a videónak – és miért ne tennénk –, ma már nem megyünk ki a szabadba, csak bent kuksolunk a szobában. Számítógépes játékokkal játszunk, de nem sportolunk. Gyorsakat eszünk, de kevesebb időt töltünk a vacsoraasztalnál. Hagyjuk, hogy a gyermekeink online kóricáljanak, de nem engedjük őket gyalog az iskolába. Hallgatjuk a fülhallgatót, de egymást nem…
 
Többek közt ilyen és ezekhez hasonló infókat kapunk, ha végignézzük az egyperces spotot, amely kartonból kivágott képekkel és stop motion technikával készült. Tagadhatatlan, hogy a kisfilmben elhangzottak igazak, de azért ne feledkezzünk meg arról sem, hogy mi mindent adott nekünk ez a fantasztikus médium: információt, szórakozást, kapcsolattartást, pornót, egyszerűbb ügyintézést, művészetet, pornót, étel- és árurendelést, humort, az ADrenalint, még pornót, de legfőképp sok-sok lehetőséget, hogy jobban megismerjük a világot – és csak reméljük, hogy nem a saját kapcsolataink árán!  

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr762685155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása