Virtuális hajléktalan

Mi itt az ADrenalinon nagy rajongói vagyunk a társadalmi célú kampányoknak, különösen akkor, ha azok kreatívak. Ilyen a New York-i Pathways to Housing segélyszervezet legutóbbi ambient akciója is, amiben egy vetítő segítségével hívták fel az emberek figyelmét a hajléktalanokra – akiből egyébként kb. 40 ezer kószál a város utcáin.
 
A virtuális csöves mellett nem lehetett szó nélkül elsétálni – mint, ahogyan azt általában az emberek tenni szokták – hiszen a falra vetített kép igencsak különleges látványt nyújtott. De ez nem minden. Egy sms elküldésével a járókelők "otthont adhattak" szerencsétlennek, ezzel is bebizonyítva, hogy milyen egyszerű segíteni a bajba jutottakon. Az igazán adakozó kedvűek egy második sms-el akár pénzbeli támogatást is adhattak.
 
Nagyon ügyes és kreatív kampány a jó ügy érdekében. Még több ilyet! 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr492685136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása