Hardcore pornó óriásplakáton

Különleges élményben lehetett része azoknak az oroszoknak, akik múlt héten Moszkva egyik forgalmas autópályáján kocsikáztak. Pár vicces kedvű hacker ugyanis megbabrálta az út szélén lévő videó-óriásplakátot, melyen így 2 percig kemény pornó ment – jócskán lelassítva ezzel a forgalmat.
 
Az eseményről készült egy rövid kis videó, melynek köszönhetően ti is megcsodálhattjátok, milyen érzés lehet egy ilyen hatalmas felületen (9x6 méter) pajzán dolgokat nézni.
 
A felelősöket egyelőre még nem kerítették kézre, bár a rendőrség – állítólag – kiemelt ügyként kezeli az incidenst. Sok sikert kívánunk hozzá! Addig is, járjon minden prűd ember csukott szemmel, mert lehet, hogy a hackerek Budapestre jöttek, és nemsokára talán a Skálánál vagy a metróaluljárókban "örvendeztetik" meg a népet.
 
A videó megtekintését csak 18 éven felülieknek ajánljuk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr862684830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Artuum · http://thinkdigital.blog.hu/ 2010.01.25. 20:56:22

nyamííí :D ezek az oroszok..

SueSue · http://twitter.com/Sue__sue 2010.01.25. 22:08:05

csak halkan kérdem mi az a video-óriásplakát? lehet inkább egy digital signage felület?

ad-renalin · http://adrenalin.blog.hu 2010.01.25. 23:33:40

@SueSue: Igen, azt nyilván mindenki megértené :P

SueSue · http://twitter.com/Sue__sue 2010.01.26. 00:04:44

@ad-ri úgy emlékszem Havasi Raymond a debreceni bloggertalálkozón úgy nyilatkozott, hogy ez a blog (nem úgy mint a másik hasonló) a bővebb szakmának készül nem a pórnépnek :) :P

ad-renalin · http://adrenalin.blog.hu 2010.01.26. 09:36:14

@SueSue: Ez többnyire így is van, de mivel jelen esetben a téma nem tartalmazott túl sok szakmaiságot, úgy éreztem, hogy jobb így.
Az Index címlap volt megcélozva, de valamiért nem rakták ki... Van ilyen.
süti beállítások módosítása