Esküvői emlékeztető trailer

Az elmúlt években idehaza is felütötte fejét az az új keletű – és persze amerikai – szokás, hogy „save the date” üzeneteket küldenek ki a jegyesek a vendégeknek kb. egy évvel a frigy előtt. Az üzenet lényegében egy kártya, amely mindössze a nagy nap időpontját, az egybekelők nevét és fényképét tartalmazza.
 
De az olyan kreatív embereknek, mint amilyen Jeff és Erin, ez a kártya sokkal több lehetőséget rejt magában. A furcsa páros ugyanis elkészítette minden idők legtartalmasabb save the date videó-üzenetét, amelyben elmesélik találkozásuk és szerelmük igaz történetét. Ez már önmagában is megérne egy mosolyt, de az igazi móka az egészben, hogy a videó úgy van tálalva, mintha egy filmelőzetes lenne és tele van hollywoodi kasszasikerek újraértelmezett jeleneteivel.
 
Csodálatos, hogy mikre ösztönzi az embereket a YouTube, melynek köszönhetően a Wong jegyespár még a 10-es csatorna hírműsorába is bekerült. Kíváncsiak vagyunk, hogy a kis produkciójuk vajon meg tudja-e közelíteni a világhírű JK Wedding Entrance Dance videót, melynek idáig több mint 40 millió nézője volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr392684829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr. Pither · http://hundilbert.blog.hu/ 2010.01.27. 13:01:18

Hát ha friends requesthez lesz kötve a megtekintése, akkor kötve hiszem ;)

ad-renalin · http://adrenalin.blog.hu 2010.01.27. 13:45:41

@Mr. Pither: Hoppá.... a kis tetvek blokkolják. Sorry :)
süti beállítások módosítása