Együtt énekel a világ

Hatalmas éneklésre hívta össze a világot a Starbucks még tavaly decemberben, hogy segítsen az afrikai HIV fertőzötteknek. A nevük által fémjelzett Love Projektben 156 ország énekesei és zenészei gyűltek össze, hogy közösen elénekeljék a Beatles-All You Need Is Love című klasszikusát – persze csak a neten. A hatalmas mashup dalban Dél-Amerikától kezdve, Magyarországon át, egészen Oroszországig mindenki énekel. A zene mellett az is jó érzéssel tölti meg szívünket, hogy e sokféle előadó, hangzásvilág és kultúra ilyen szép egységet alkot a jó cél érdekében.
 
A neten útnak indított szám mellett a kampányban egy microsite is helyet kapott, ahol külön-külön megnézhetjük az egyes országok produkcióit, illetve mi magunk is feltölthetjük a saját verziónkat. A magyar ”kórusban” egyébként Bódi Magdi, Király Linda, Király Viktor, Bartók Eszter, Matisz Flóra, SP, Puskás Peti, Fehér Balázs, Ogi Péter, Sebő Ferenc és Vazsonyi János (szaxofon) zenélt.
 
Érdemes megnézni a többi országot is!

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr452684815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Oligan (törölt) 2010.01.07. 17:14:02

Lehet csak nekem tűnik úgy, de szerintem Linduska itt is elfelejtette a szöveget.... :D Pedig ez nem is magyarul van.
süti beállítások módosítása