Kutyamalac, cápamadár és a többiek
Kutyamalac, cápamadár és a többiek

Súlyosan génmanipulált reklámokat indított útnak a Converse, hiszen legújabb kampányukban olyan furcsa kreatúrákat láthatunk, mint a sivatagi-oroszlánpatkány, a kutyamalac, a cápamadár vagy a birkamacska. Ezek a meglehetősen szokatlan alkotások a ConverseOne.com oldalra vezetnek, ahol további vicces és elfajzott élőlényeket láthatunk. (Vannak interaktív képek is!)
A ruházati márka egyébként ezzel a kampánnyal próbálja szimbolizálni legújabb online ...
Footbull egy bikával
Footbull egy bikával

Imádjuk azokat a vírusvideókat, amelyekről már az első másodpercben kiderül, hogy nem valóságos szituációt örökítnek meg, hanem egy gondosan felépített és megrendezett koreográfiát adnak elő. Hiszen az ilyen filmeknél nem kell azon agyalunk, hogy vajon mi fog történni a képernyőn, kapásból tudjuk majd, hogy valami látványosat és/vagy szokatlant fogunk látni.
 
Nincs ez másképp az alant lévő videónál sem, amelyben már a kamerába bámuló fiatalember ...
Ken Block ismét csapatja
Ken Block ismét csapatja

Visszatért a rallyautók királya, a driftelés császára, Ken Block , akit ezúttal a Collin McRae: Dirt2 nevű videójátékhoz kértek fel egy könnyed kis infotainment videóra. A DC Shoes alapítója, valamint a Subaru aktív pilótája a játék hivatalos silverstone-i bemutatóján vitte el egy körre a játékosokat, akik hol sikongatva, hol vihogva ülték végig a „laza tempójú” bemutatót.

Ken korábban már készített hasonló videókat , ám ezekben nem voltak ...

Guinness Whisper
Guinness Whisper

Arthur Guinness 1725-ben született az írországi Celbridge-ben. Úgy is mondhatnánk, hogy a sörkészítés a vérében volt, hiszen már az apja is ezt a mesterséget űzte – saját sörével itatta a helyi munkásokat.  Mikor Arthur egy kis pénzhez jutott, rögvest megkezdte sörgyártói pályafutását, amely 1759-ben, Dublinban teljesedett be: 9000 évre szóló haszonbérleti szerződést kötött a Liffey folyó partjánál fekvő másfél hektáros területre.  
 
Azóta ...
Szexi tőzsdeindex mutató
Szexi tőzsdeindex mutató

A mai gazdasági helyzetben, amikor a tőzsdeindexek többnyire csak lefelé kúsznak, az emberek szomorkodva ülnek a kijelzők előtt és azon töprengenek: hogyan lehetne jobb? A megoldás reklámban érkezik, hiszen a Puma megalkotta a világ első olyan tőzsde árfolyam mutatóját, amely még akkor is boldoggá tesz, ha kedvenc részvényünk épp óriásit bukott.
 
És, hogy mindez hogyan lehetséges? A válasz, mint sokszor máskor, most is a szexualitásban rejlik. Hiszen a ...
süti beállítások módosítása