Reptéri invázió
Reptéri invázió

A flashmobok manapság egyre divatosabbá váltak, ez tény. A spontanitás, meglepődött emberek és a nagy létszámú résztvevő mindig emlékezetessé teszi az akciót, melyet a rafinált reklámosok az interneten még tovább terjeszthetnek. Elég ha csak a legutóbbi T-Mobile megmozdulásra gondolunk, ahol több ezer ember gyűlt össze a Trafalgar Squre-en, hogy elénekeljen egy nótát. Élmény a helyszínen, élmény a képernyő előtt.
Talán ezért döntött úgy a Sky HDTV , ...
Animal sex
Animal sex

A koppenhágai Lust Erotic sexshop egy rendkívül merész módját választotta üzletének népszerűsítésére, melyben az angol „birds and the bees” kifejezésre épülő, szexuális felvilágosító tanmesét értelmezik újra. „Egy kicsit kevésbé ártatlanul” – szól a headline, mely a képeken történő vad orgiákra utal. Van itt mindenféle pozitúra és felállás: madárka a méhecskén, méhecske a madáron, méhecske méhecskével.
Az biztos, hogy a provokatív és ...
A háború értelmetlen körforgása
A háború értelmetlen körforgása

„Minden legyártott puska, minden útnak indított hadihajó, minden kilőtt rakéta egy lopás azoktól, kik éheznek s nélkülöznek, kik fáznak és ruhátlanok. A világ nem a saját pénzét költi, hanem a munkások verejtékét, a tudósok zsenialitását és a gyermekek reményét. A háború baljós felhője alatt az emberiség lóg a vaskeresztről.” – mondja Dwight David Eisenhower , akinek eme híres idézetét a Global Coalition for Peace a mottójává tette.
Ez a ...
süti beállítások módosítása