Musical a McDonald's-ban
Musical a McDonald's-ban

Bizonyára veletek is előfordult már, hogy egy kapkodós ébredés/munkába indulás miatt nem tudtatok megfelelő reggeli elemózsiát biztosítani magatoknak. Ilyenkor mentőövként jól jönnek a pékségek, illetve ábécés pótmegoldások, melyek azonban korántsem tudják mindig kielégíteni az aznapi gasztro-vágyainkat.
 
Az egyik ilyen alkalommal – még jó pár évvel ezelőtt – úgy döntöttem, hogy kárpótolom magam a sietség miatt és veszek egy jó kis hamburgert a ...
ADrenalin – Change
ADrenalin – Change

Kedves reklámfanatikusok!
 
Most már tényleg nincs sok hátra, és átalakul az Adrenalin. Mint azt láthatjátok, néhány apróbb újítást már eszközöltünk az oldalon, de a java még hátravan. A változásokról elöljáróban annyit elárulok, hogy ezek után sokkal nagyobb lélegzetvételű és szakmailag komolyabb írásokat is olvashattok majd, így akit komolyabban foglalkoztat a reklám, az intravénásan is lökheti magába az eszenciát.
 
Bevezetjük majd a szavazást ...
Lepedő akrobaták
Lepedő akrobaták

Ha már szót ejtettünk néhány napja a Föld Órája nevű kezdeményezésről , engedjétek meg, hogy bemutassam az esemény hivatalos reklámfilmjét, melyben lelkes állampolgárok mutatják meg, hogyan fognak össze az ügy érdekében.
 
Bár a korábbi kommentekben megoszlottak a vélemények az akció hatásosságáról, azt mégis el kell ismerni, hogy ez a spot elég jóra sikerült. 

A filmet a WWF hivatalos ügynöksége, a Leo Burnett készítette. 

Tapogasd ki a mellrákot
Tapogasd ki a mellrákot

Portugáliában az egyik leggyakoribb rákbetegség a mellrák. Évente körülbelül 4500 új esetet regisztrálnak, és a halálozási arány ebben az országban az egyik legmagasabb. A portugál McCann Erickson ezért azt a feladatot kapta, hogy egy olcsó, de hatékony akcióval felhívja a nők figyelmét a rendszeres szűrővizsgálatok fontosságára.
 
A kreatív megoldás legalább annyira egyszerű lett, mint elmenni egy vizsgálatra. Egy anti-stressz labdát készítettek, melynek ...
Beborít a csoki
Beborít a csoki

Néha van olyan érzésem az ambienttel kapcsolatban, hogy csak egy múló divathóbort és majd szépen ráun mindenki. De mindig rá kell jönnöm, hogy ez teljesen megalapozatlan, mikor találkozom egy egyszerű, de nagyszerű megvalósítással, ami a USP és a brand sallangmentes sulykolását végzi el zseniálisan.
 
Az aktivitást a New York-i BBDO ötlötte ki a Milky Way -nek, ami ezek szerint ott nem kék-fehér, mint itt. Egyrészről van egy biztonsági övünk, ami ...
Futurisztikus Forma-1
Futurisztikus Forma-1

Még pár nap és újra felbőgnek a motorok Ausztráliában, hiszen kezdetét veszi a 2009-es Forma-1 szezon. Idén példátlan átalakításoknak nézünk elébe, hiszen megváltoztattak egy csomó mindent , a dobogós helyezésektől kezdve, a gumik nevein keresztül az istállók költségvetéséig. A versenyeket követő nézők alighanem kapkodni fogják a fejüket Melbourne-ben, hiszen az autókat is jócskán átalakították.
 
Talán pont ezért döntöttek úgy a spanyol LaSexta ...
Láthatatlan üveg
Láthatatlan üveg

Köztudott, hogy a gerilla akciókhoz sokszor hallatlanul kevés pénz és befektetett tárgyi eszköz szükséges, de a Windex most bebizonyította, hogy néha még ennyi sem kell hozzá. Chicago utcáin ugyanis egy 3 főből álló hostess-csapattal olyan figyelmet tudtak generálni, ami minden reklámharcos irigyére válna.
 
Hogy bemutassák üvegtisztító termékük bámulatos hatását, elhatározták, hogy egy teljesen tiszta üvegdarabot hurcolásznak végig a forgalmas Michigan ...
Gonosz környezetvédők
Gonosz környezetvédők

Bizonyára sokan hallottátok, hogy idén március 28-án lesz a Föld Órája , amikor is a világ minden táján lekapcsolják a villanyt egy órára. A WWF klímaváltozás elleni akciójához közel ezer nagyváros csatlakozott, melyeknek lakói – remélhetőleg – le fogják kapcsolni a fényeket!
 
És ha mára lekapcsolásnál tartunk, érdemes megemlíteni az MTV Switch közelmúltban készített TCR kampányát, mely egy nagyon érdekes ellentmondásra épít. A spotokban ...
Vetkőztesd le a csajokat!
Vetkőztesd le a csajokat!

Mivel már rég volt post az R-ekció rovatban, gondoltam megosztom veletek a – szexuális segédeszközöket és fehérneműket forgalmazó – NoTaboo microsite -ját, ahol 3 különböző nőt kell boldoggá tenni egy interaktív szerepjátékban. A jeleneteket jó minőségű HD kamerával vették fel, hogy a látogatók maximálisan elmerülhessenek a hölgyek bájaiban.  A csajokat egyébként be lehet támadni piával, vibrátorral, fehérneművel vagy éppen virággal, kinek mi jön ...
Piroska és a farkas 2.0
Piroska és a farkas 2.0

Bár az alant lévő videó nem mondható reklámnak, mégis úgy érzem, hogy itt a helye az Adrenalinon, hiszen úgy terjed a világhálón, akár a legjobban megtervezet vírusfilmek.
 
Ez az animációs film egy bizonyos Tomas Nilsson munkája, melyet házi feladatként készített a Linköping Egyetemen. Biztosra veszem, hogy a vizsgán átment, hiszen a Röyksopp- Remind me vizuális koncepciójára épülő, háromperces trance szösszenet rendkívül jópofa és szórakoztató.
 
A ...
süti beállítások módosítása