Gazdasági fantasy
Gazdasági fantasy

Szeretném megosztani veletek a következő két printhirdetést, melyek szinte már művészi ügyességgel ábrázolják a gazdasági világválság szereplőit és történéseit. A képek a brazil Leo Burnett szürrealista művei, melyek az AE Investimentos pénzügyi multinak készültek.  Egyszerűen imádom őket, hiszen van itt minden: rozoga lábakon álló, kissé leégett Uncle Sam, jól megpakolt kínai malacpersely, olajpumpás teve, süllyedő Big Ben és még sok-sok más. A ...
A Myspace az ötödik legnagyobb ország
A Myspace az ötödik legnagyobb ország

Az újév kezdetén érdemes kicsit visszatekinteni és szemügyre venni a világban kavargó milliárdnyi adat átláthatatlannak tűnő, de mégis összefüggő rendszerét, melyből következtetni lehet az előttünk álló jövőre.  Szerencsére ehhez nekünk, átlagembereknek csak a mutatóujjunkat kell mozdítanunk, ugyanis vannak olyan szakemberek, akik a szilveszteri bulizás helyett szorgalmasan elemezték az információkat, hogy igencsak meglepő eredményeket tegyenek közzé.
...
Újévi találós kérdés
Újévi találós kérdés

Ritkán kap az ember egy pillanatragasztó mellé teljes körű használati utasítást az élethez, de az UHU ragasztó reklámja pont egy ilyen kivételes példa. A hihetetlenül retro külső egy mélyebbnek tűnő belsőt takar, ami azonban szövegileg messze elmarad a benne rejtőző lehetőségektől. Csak, hogy tudjátok, miről beszélek, a reklám szövege durva fordításban így szól:
 
„A megfelelő hatás érdekében: olvassa el az összes utasítást! Mosson kezet! Törölje ...
süti beállítások módosítása