Gyilkos a buszmegállóban

A buszmegállók számtalan lehetőséget rejtenek magukban a kreatív ügynökségek számára, akik egyre gyakrabban használják fel őket különböző ambient és btl reklámokra.
 
Láthattunk már konditerem által készített mérleget; mini sajt mini buszmegállóját; Greenpeace-es börtönt; focilelátót; élő halakkal teli akváriumot; óriásborítékot tükörrel; energiatakarékos buszmegállót; és még hosszasan sorolhatnánk.
 
A legújabb installáció a Hasbro egyik legismertebb játékát, a Cluedo-t népszerűsíti – roppant egyszerűen és emlékezetesen. A függönnyel eltakart citilight poster meglepő, sőt talán még ijesztő élményt is nyújthat a várakozó utasoknak, akik ha bekukkantanak mögé, egy zuhanyzós gyilkost láthatnak.
 
Bár az biztos, hogy különleges és figyelemfelkeltő reklámról van szó, el tudom képzelni, hogy utasok (például idősek és aggódó szülők) tucatjai háborogtak az ijesztő kreatívon. Mondjuk lehet, hogy a éjszaka a nyóckerben én sem szívesen látnék ilyet… Még „szerencse”, hogy a vandalizmus miatt idehaza nem nagyon lehet ilyet csinálni.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr722684760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kontárblog · http://kontar.blog.hu/ 2009.10.29. 12:20:56

Mókás kis ötlet, bár szerintem mivel sima fehér a zuh.függöny, az emberek fele észre se veszi, hogy van ott valami. Legalábbis innen nézve csak az látszik kb, hogy túllóg a papír.
Az lenne a legjobb, ha magától random elhúzódna a függöny, és közben azt a horrorfirmles visító hegedűhangot hallatná:D akkor énis beparáznék:DD
süti beállítások módosítása