Az iPhone visszaüt a Motorolának

Tegnapi postunkban megmutattuk azt a reklámot, amelyben a Motorola rendesen arcon csapta az iPhone-t az új Droid nevű mobiltelefonjával. Sejthető volt, hogy az Apple rövid időn belül válaszolni fog, de úgy tűnik megelőzték őket a hűséges szifon fanatikusok, akik az eredeti spot koncepcióját felhasználva ütöttek vissza a Motorolának – ráadásul nem is rosszul.
 
„Nincs szükségem homályos információkra és ijesztgető taktikára. Nem kell megfélemlítenem senkit, és droidra sincs szükségem – kivéve ha az R2D2. Nincs problémám az iTunes-al és nem vásárolok olyan márkát, ami lefikázza a másikat… És különben is, én voltam itt először. iPhone.”
 
A rendkívül gyors reakció elismerésre méltó, és maga a film sem rossz – bár azért érezni benne némi erőltetettséget. Az igényesen elkészített és jogos érveket felsorakoztató film minden bizonnyal szépen fog terjedni a világhálón, hiszen két nap alatt már 15 ezer ember megnézte. Kíváncsian várjuk, mit fognak lépni az Apple-nél – ha ezek után egyáltalán szükségük lesz rá.
  

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr742684752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Omyg 2009.10.22. 12:11:39

Hajrá szifon!!!!!!!!! :D És R2D2! :))

Kontárblog · http://kontar.blog.hu/ 2009.10.22. 12:38:11

nagyon ötletes

tök bírom az ilyen harcokat:)
ha nem gond, ezt is lelopiztam.

ad-renalin · http://adrenalin.blog.hu 2009.10.22. 13:54:19

@Kontárblog: Örülök, hogy tetszik. Csak nyugodtan ctrl+cézz :)

helikopter 2009.10.22. 14:38:47

melyik itt a jogos érv a felsoroltak közül? egyáltalán melyik kijelentés számít érvelésnek? az meg, hogy lefikázza az iphonet a verizon, hát istenem. ez egy ilyen sport.

a végén pedig az i'm a mac, i'm a pc minek van? a mac az még úgyahogy oké, de a másik fél itt egy google androidos rendszert futtató telefon, könyörgöm.

Adrant 2009.10.22. 15:06:33

@helikopter: Mindegyik jogos. Az összes felsorolt állítás egy érv azért, hogy miért válassz Apple iPhone-t a Droiddal helyett.
A lefikázás meg igaz, megtörtént a dolog. Szokott ilyen lenni? Igen. Etikus? Nem. Szóval a sportot hagyjuk ki ebben a kontextusban. :)
A végét amúgy én sem értem. De hát lehet, hogy ezt a filmet pár egyetemista srác csinálta... Ne várjunk sokat. Legalább gyorsak voltak.
süti beállítások módosítása