Ehető névjegykártya

Egy vadonba tett kiruccanás alkalmával az elsődleges és egyben legfontosabb szabály, hogy mindig legyünk felkészülve a váratlan helyzetekre. Hiszen bármikor adódhat olyan helyzet, amikor szükségünk lehet egy – otthon még – jelentéktelennek tűnő, de a természetben sokszor életet mentő tárgyra.
 
Erre az alapfeltevésre építette különleges névjegykártyáját a kalandturizmussal és túlélő táborokkal is foglalkozó kanadai BC Adventure, akik minden egyes érdeklődőnek egy ehető, szárított marhahúsból készített névjegyet adtak az irodájukból való távozásnál. Ez a marhajó kis repi ajándék közel 1 évig fogyasztható, így bármikor hasznos táplálékként szolgálhat a kalandoroknak egy váratlan szituációban.
 
Ezért az ötletes és szokatlan kreatívért, a nálunk is gyakorta említett Rethink Communication felel, akiknek ezúttal is sikerült lerakniuk valami újszerűt az asztalra. Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr792684710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adrant 2009.08.17. 10:40:03

Ügyes.
Azért érdemes megjegyezni a számot, mielőtt felfalja az ember a kártyát. :D

Omyg 2009.08.17. 11:15:49

Ritka példa a hasznos reklámra, de annál jobb. :)

CsigaBige · http://szepvilag.blog.hu 2009.08.17. 13:06:14

Mindenesetre nem a hosszútávú partnerekre hajaznak, hiszen csak addig van meg a telefonszámuk, amíg meg nem eszik a kártyát...:)

tárhejj · http://atarhely.hu 2009.08.17. 13:38:21

Illendőség megkívánja, elvesszük, utána meg megesszük.
süti beállítások módosítása