Guy Ritchie és a Nike után szabadon

Bizonyára mindenki emlékszik még a Nike tavalyi reklámfilmjére, melyet Guy Ritchie rendezett, és amiben belső nézetből követhettük végig, milyen érzés, ha leigazol valakit az Arsenal. Foci, siker, pénz, hírnév: ez volt a Nike és a „Take it to the next level”.
 
Most pedig itt van az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) reklámspotja, amit hasonló nézetből, ám ezúttal egy sokkal kevésbé kvalifikált játékos szemszögéből izgulhatunk végig.  A két perces, akcióban és humorban bővelkedő filmben megcsodálhatjuk egy újonc kínlódását egy kis csapatnál, ahol olyan kihívások leselkednek rá, mint az edzés keménysége, a pimasz ellenfelek fricskái, a csapatorvos brutalitása, a vonzó csajok kísértése, és persze a gólszerzés nehézsége.
 
A reklámkampány egyébként a fiatal és lelkes amatőr focistákat buzdítja arra, hogy nevezzenek be bármelyik focicsapatba a következő szezonra. „Bármilyen szinten is legyél, közel 30 ezer klub várja, hogy regisztrálj hozzá. Olyan játékosokra van szükségük, mint te, szóval ne hagyd ki a lehetőséget!”
 
Ha a film nem is olyan nagy durranás, mint a Nike spotja, mégis rendkívül élvezetes és még az sem zavaró benne, hogy koppintás. Minden foci fanatikusnak ajánljuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr112684692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kozzzzo 2009.07.25. 08:10:41

Nem koppintás, tök tudatosan végiggondolt parazázis. Minden jelenetével a Nike filmre reflektál, és kicsit parodizálja is - tökre felvállaltan. Mint mondja, ez egy másik szint - de ez is megéri.

uccaszoc · http://uccaszoc.blog.hu 2009.07.25. 08:35:49

A belinkelt videó kameraképe nagyon jó, ilyenenl még nem találkoztam.

G.d.Magister · http://laudator.blog.hu/ 2009.07.25. 09:44:38

Bakker, ezek után én biztos nem akarnék focista lenni. De hát én egy széplélek vagyok... :) Egyébként a Nike reklámfilmjének linkje nem jó (youtube-on nem elérhető már a cucc erőszakos jellege miatt), tud vki másik linket?

ad-renalin · http://adrenalin.blog.hu 2009.07.26. 15:28:03

@G.d.Magister: www.youtube.com/watch?v=_lVrvnlLUwE
Bocsi, mikor felraktam még működött. Hülye a Youtube. :)
süti beállítások módosítása